Restoran i café

RESTORAN CONTINENTAL

Restoran Continental odlikuju prefinjena elegancija i izuzetan kvalitet usluge.

Prepoznatljiv po vrhunskoj internacionalnoj i nacionalnoj kuhinji, restoran Continental nudi ukuse inspirisane različitim kulinarskim kulturama ali neguje i ono najbolje od lokalne kuhinje, spravljeno od dnevno svežih proizvoda.

Tradicionalna srpska kuhinja ljubiteljima dobrog ukusa pružiće nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Chef restorana Continental je čuveni Stambol Geštamov, koji je titulu chef stekao već sa 26 godina, a više od 32 godine stvarao je u hotelima Interkontinental i Continental Beograd. U svom portfoliju ima i profesiju pedagoga, predavača i međunarodnog kuvarskog sudije, a predsednik je Kulinarske asocijacije Srbije i član WASC-a svetske asocijacije kuvara. Učestvovao je na velikom broju kulinarskih manifestacija i takmičenja. Njegovu kancelariju krasi 7 zlatnih pehara i desetine zlatnih i srebrnih medalja, među kojima je i prestižna nagrada "Vitez kulinarstva Srbije".

Chef Stambol izlazi u susret svakoj vašoj posebnoj potrebi i način pripremanja obroka usklađuje sa vašim željama i zahtevima.

Radno vreme restorana:
pon – čet/ned 06-23h
pet - sub 06-24h


CAFÉ PARKIĆ

Znate li ona mesta na kojima se osećate kao kod prijatelja, opušteni ste, zadovoljni, imate svoj omiljeni sto i vrstu kafe?

Café Parkić je jedno od njih, gde sa prikrivenim ponosom pozivate društvo, zadovoljni što ćete im to mesto otkriti baš Vi.

Prava, gradska atmosfera, autentični Beograd zapakovan u lake teme, probrana pića i lagani zalogaji, ono su što odlikuje café Hotela Park.

Radno vreme:
pon – čet/ned 07-24h
pet - sub 07-01h