Znamenitosti Beograda

Znamenitosti Beograda


Beograd, srpska prestonica, poznata je po lepim devojkama, veselom mentalitetu i aktivnom načinu života, hedonističkim navikama, raskošnoj gastronomiji, a kažu i najboljem noćnom životu u Evropi.

HRAM SVETOG SAVE

Sobe - Pitanja i odgovori

Sobe - Pitanja i odgovori

Šta sadrže sobe? Besplatni brzi internet Telefonsku liniju Radijski, kablovski i satelitski TV program Klima uređaj sa regulatorom temperature Mogućnost otvaranja prozora Šta je dodatni sadržaj u deluxe sobama? Mini bar Sef Šta ukoliko sam baš visok? Moguće je produžiti ležaj izvan standardne veličine. Šta ukoliko vodim ljubimca? Možete slobodno, ukoliko ima do 5 kg i ostaje u sobi. Šta ukoliko sam pušač? Hotel Park je 40 soba namenio pušačima. Koliko sam bezbedan? Svaka soba sadrži detektor dima. Elektronsko zaključavanje.

Restoran i kafe - Pitanja i odgovori

Restoran i kafe - Pitanja i odgovori

RESTORAN CONTINENTAL

Zašto je restoran dobar? Dugogodišnja tradicija sakupljanja najboljih svetskih i domaćih tehnika, principa i recepata, od naših kuvara stvorila je umetnike. Kakva je hrana? Sjajna, pitajte sve koji su probali, ili, još bolje, proverite sami! Trudimo se da svako jelo zauzme posebno mesto u vašoj svesti. Cilj nam je da vam stvorimo nov doživljaj ukusa. Želimo da vas upoznamo sa aromama na koje niste nailazili, ali i da vas podsetimo na one koje ste oduvek voleli. Šta ako imam neke posebne zahteve i potrebe?

Servisi - Pitanja i odgovori

Servisi - Pitanja i odgovori

Kakav je Fitness/Wellness/SPA centar? Specijalizovani Fitness/Wellness/SPA centar mesto je gde na najbolji način možete sakupiti energiju za Vaš kvalitetan dan. U svom sastavu ima nekoliko moderno opremljenih celina: saunu, usluge masaže, solarijum, fitnes zonu sa opremom poslednje generacije u kojoj možete trenirati uz asistenciju profesionalnih trenera i SPA zonu… Fitness usluge za goste hotela su besplatne. Odaberite vid rekreacije i termin koji Vam najbolje odgovara i kontaktirajte nas na telefon +381 60 6602468 za sve dodatne informacije.

Banket sale - Pitanja i odgovori

Banket sale - Pitanja i odgovori

Kolike su banket sale? Prostor ima oko 220 m² Koliko zvanica može da stane? Možete da ugostite do 250 zvanica Šta postoji od opreme? Printer/fax, projektor, ekrani, 35 mm slide projektor, digitalni projektor, mikrofoni, flip čartovi, odgovarajući priključci na izvore električnog napajanja, osvetljenje i ozvučenje. Šta ukoliko mi treba muzika? Nikakav problem! Prosledićemo vam kontakte sa muzičkim ansamblima, orkestrima i izvođačima. Šta ukoliko mi treba fotograf?

O nama - Pitanja i odgovori

O nama - Pitanja i odgovori

Gde dolazim? U najlepši gradski hotel sa tri zvezdice, idealno pozicioniran u samom centru Beograda, koji pruža brz i jednostavan pristup svim značajnim beogradskim turističkim i poslovnim zonama. Zašto da odaberem ovaj hotel? Renoviran 2012, modernim i svedenim stilom ispunjava sve potrebe. Odnos cene i kvaliteta ovde je podignut na viši nivo. Efikasan servis i osoblje Hotela Park ispratiće svaku vašu potrebu.

Servisi

Servisi

Gostima su na raspolaganju:

  • Sobni servis 06-23h
  • Podzemna garaža, na dva nivoa, sa 20 parking mesta
  • Usluge hemijskog čišćenja
  • Usluge pranja i peglanja
  • Recepcija je u funkciji 24 sata
  • Organizovanje ture obilaska znamenitosti Beograda
  • Menjačnica

 


 

Restoran i café

Restoran i café

RESTORAN CONTINENTAL

Restoran Continental odlikuju prefinjena elegancija i izuzetan kvalitet usluge.

Prepoznatljiv po vrhunskoj internacionalnoj i nacionalnoj kuhinji, restoran Continental nudi ukuse inspirisane različitim kulinarskim kulturama ali neguje i ono najbolje od lokalne kuhinje, spravljeno od dnevno svežih proizvoda.

Tradicionalna srpska kuhinja ljubiteljima dobrog ukusa pružiće nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Pages