Banket sale GARDEN i FOREST

U udobnom prostoru i prijatnoj atmosferi, u Hotelu Park moguće je organizovati sve vrste korporativnih i stručnih skupova, ličnih proslava i jubileja.

Hotel Park stavlja na raspolaganje moderno organizovan banket prostor od 220 m², organizovan u dve banket sale Garden i Forest u kojima je moguće ugostiti do 220 zvanica.

U slučaju potrebe, moguće je spajanje banket sala kao i spajanje sala sa restoranom Continental. Preuzmite plan prvog sprata

Svaki vaš događaj upotpunićemo prema vašoj potrebi rafiniranim izborom hrane, pića i poslastica.

Kako bi organizacija važnog događaja prošla što jednostavnije, Hotel Park omogućuje korišćenje audio- vizuelne i ostale tehničke opreme – printer/fax, projektore, ekrane, 35 mm slide projektor, digitalni projektor, mikrofone, flip čartove, odgovarajuće priključke na izvore električnog napajanja, osvetljenje i ozvučenje.


Kliknite za veću sliku


Pri hotelu postoji službeni fotograf. Ukoliko organizujete venčanje, fotografije za mladence su bez nadoknade, dok ostali gosti fotografije plaćaju prema direktno dogovorenoj tarifi.

Hotel Park Florist obavlja sve usluge cvetne i ostale dekoracije.

Ukoliko vam je potrebna posebna dekoraterska usluga, obezbedićemo vam najpovoljnije i najkvalitetnije kontakte.

Rezervacija banket prostora
Kontakt telefoni Banket servisa  +381 11 414 6 830
Ili slanjem zahteva na e-mail: reception@hotelparkbeograd.rs

Profesionalni tim Hotela Park će Vam biti na raspolaganju za sve Vaše zahteve i učiniće da Vaš događaj bude poseban i nezaboravan.